3 kez aşılama ve 3 kez de tüp bebek tadavisi olamama rağmen ki 3. denemede herşey umulduğundan daha da iyi gelişmişti yine de tedavi başarılı olamadı. 3 kez aynı merkezde tüp bebek tedavisi yaptırdım. Sebepsiz infertilite deniliyor ve doktorları da şaşırtan sonuçlar alıyoruz. 4. kez tüp bebek tedavisi olmadan önce herşeye yeniden başlayarak bu sebepsizliğin sebebi bulunur mu diye tekrar testler yaptırmak istiyorum. Ne tür testler yapmamı önerirsiniz? Sizce nedenini bulabilmek için neler yapmalıyım? Çünkü bunun bir nedeni olmalı diye düşünüyorum.
Canım bende aynı dertten muzdaribim 2 tüp bebek denememde benim var. Çok zormuş inan bana allah çaresiz dert vermesin derler ama derdimiz ne onu bile bilmemek inan coook yıpratıyor. Dua edip ona sığınmaktan başka yapacağımız bir şey kalmadı. Allah yardımcımız olsun.
Sayın Cilek,
Tüm infertilite sebepleri içinde toplamda %15 kadarlık bir kesimde hiçbir neden saptanamıyor. Sizin de belirttiğiniz gibi bu duruma "nedeni bilinmeyen infertilite" deniliyor. Bu durumda denenebilecek testlerden bir tanesi de sizin ve eşinizin genetik tarama testlerinin yapılması. Eğer daha önce genetik inceleme yapılmadıysa bu yöntemi de deneyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Ayrıca http://www.bebekozlemi.com/iletisim.aspx linkimizden ÜCRETSİZ randevu alarak, farklı bir uzmana muayene olmanız da mümkündür.
Emilia
,
1 üyemizin bugün doğum günü ;Doğum gününüz kutlu olsun.
Semboller
Aktif Konular & Son Konular
Diğer İstatistikler
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin