Arkadaşlar ben pco luyum, prolaktin de hep yüksek çıkıyor. 2 aşılama 2 de tüp denedim. birinde gebe kaldım ama 1,5 aylıkken düştü. doktorum pco nun düşükte etkisi olmaz diyor ama ben yine de kuşkuluyum. bu konudaki görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Canım ben polikistikli olup ta hamile kalamayan cok az gordum ve duydum. Şimdiye kadar nasip değilmiş olmamış. Ancak ben senin allahın izniyle eninde sonunda hamile kalacağına inanıyorum. Bu arada düşüğünün sebebi elbette pco değildir. Bebekte genetik bir bozukluk olabilir. Erken gebelik kayıplarının genel nedeni bu oluyor maalesef. İnşallah bir sonraki denemende hamile kalırsın allah yardımcın olsun.
Eylülcüğüm, bencede düşüğün sebebi polikistik over değil. Seninle aynı sorun benim kuzenimdede var, ama onun daha ilk denemesinde oldu. Moralini bozma, tek sorun polikistik over olsun. Hiç olmazsa onun tedavisi daha kolay.
meraba geçmiş olsun arkadaşım benim çok sevdiğim bir arkadaşım pkolu ve hamile kaldı cumartesi kalp atışlarını duymaya gidicek sıkma canını pko aşılamayan bir engel değil
Mineyaz
,
1 üyemizin bugün doğum günü ;Doğum gününüz kutlu olsun.
Semboller
Aktif Konular & Son Konular
Diğer İstatistikler
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin