5. tüp bebek denememde negatif artık dayanacak gücüm kalmadı.
Arkadaşlar 5. tüp bebek denemem de negatif. Sorun eşimde sperm sayı hareket ve morfolojisinde ciddi sıkıntılar var.Bendede yumurtlama çok ii değil. 5. denemede negatif oldu. Denemediğim hiçbirşey kalmadı. 6. denemede başarabilen var mı ya da daha sonrakilerde. Ne olu bana bir umut olun
Canım gözümle görmesemde senden çok daha fazla deneme yapıp sonunda mutlu sona ulaşanı duyduk, okuduk. O yüzden sakın umutsuzluğa kapılma. Bu bir mücadele ve inşallah bu mücadeleyi biz kaanacağız. Pes edersek yenilgiyi kabul etmiş oluruz.
Canım cok sagol desteğin için umarım bende başarıya ulaşabilirim. Bu arada 6. deneme için bir merkez arıyorum bana önerebileceğin ii bir merkez var mı?
Canım cok sagol desteğin için umarım bende başarıya ulaşabilirim. Bu arada 6. deneme için bir merkez arıyorum bana önerebileceğin ii bir merkez var mı?
canım bende hala araştırıyorum, irtibatı kaybetmeyelim bilgilerimizi burada paylaşırız. memorial diyorlardı ama ben hiç sevmedim. oraya gitmeyeceğim kesin.
Peki florance hakkında bir bilgin var mı. Site sahibi cem beyle konustuk orası hakkında laboratuvarlarının cok gelişmiş olduğunu söylüyor. Hiç orada denemiş bir tanıdığın filan var mı?
Arkadaşlar ben bu siteye 1,5 yıldır üyeyim. Forum kısmı yeni ama diğer kısımlar epeyden beridir vardı. Ben en son tedavimi Cem bey'in desteğiyle florence'da yaptırdım. gerçi gebe kalamadım ama herşeyin doğru yapıldığından eminim. gerçekten çok ama çok memnunum ve daha 10 defa tedavi yaptırsam hepsini florence'da olurum. Bütün arkadaşlara şiddetle öneririm. Bizzat yaşamadan farkı anlamıyorsunuz. Hiç olmazsa verdiğim paralar, çektiğim sıkıntılara değsin istiyorsunuz. Bu konuları aslında tüp bebek merkezleri başlığında tartışmak lazım.
Mineyaz
,
1 üyemizin bugün doğum günü ;Doğum gününüz kutlu olsun.
Semboller
Aktif Konular & Son Konular
Diğer İstatistikler
Yeni konu Açamazsınız Yeni konu açabilirsiniz. Konuya cevap yazabilirsiniz. Konu kapalı konuya cevap yazamazsınız. (M) Moderatör (A) Admin (SA) Son Admin